Sponsorer

Log ind

Hvem er online

There are currently 0 users online.

You are here

Lillebælts tur

Fredags dyk

Keldorf havde lavet en del scanninger i lillebælt som skulle tjekkes ud.
Da jeg ankom sammen med Terp i klubben 13.30 havde Keldorf allerede spændt Mustangen for ribben og var ved at lægge sidste poss. I plotteren. Efter endt flaskefyldninger og kørsel til Mommark satte vi båden i vandet i næsten helt flat vand, så forhåbningerne var store da vi sejlede ud af havnen mod nye poss. Første poss. Gav pote så Lene og jeg drog mod bunden. Sigten var fin indtil 26m herefter blev det gradvist dårligere og endte med ca 1/2-1m med meget løst segment på bunden og næsten ingen strøm. Så vi famlede lidt rundt på et gammelt trævrag fik bundet på og trak en Line ud over vraget til de næste. Dog svømmede jeg i den gale retning så linen lå pænt ud over bunden og enden tilbage på vraget. Terp og Weile var næste hold men fandt det dog for ringe til at se noget. Keldorf og Benny var klar da de kom op og aftalen var at de ikke bandt af så Lene og jeg lige kunne se hvad det var vi havde fundet.
Strømmen havde tiltaget så der var en jævn strøm tværs over vraget. Fint lille vrag lastet med korn i 2 lastrum. Mere end 150 år efter min mening.

Nu gik turen til næste poss. Hvor Keldorf og Benny forhåbningsfulde hoppede i vandet. Efter en halv time kom de og med lidt gammelt metal fra vraget. Der lå et vrag plant med bunden og noget spredt.
Nu gik turen mod mommark og herefter klubben hvor vi hurtigt fik skyllet ribben og kunne nå en lidt en lidt sen aftensmad.

En anden dag hvor sigten embeder vender vi tilbage og får et bedre overblik over vragene.

Super tur trods den ringe sigt

Lars

SSK på Facebook