Sponsorer

Log ind

Hvem er online

There are currently 0 users online.

You are here

Til klubberne ved Verdens Ende, Sønderborg

morten stenbæks billede

Lørdag den 25. maj 2019 afholder Sønderborg Roklub en langdistancekaproning på Alssund.
Vi afholder normalt denne kaproning hvert andet år, så formentlig er I nogenlunde klar over, hvordan det plejer at forløbe. :-)

Robådene startes enkeltvis fra kl 10.30 ved Sønderborg Roklub, og sidste båd forventes tilbage i mål omkring kl 16.
I tidsrummet omkring regattaen bliver gennemkørslen på Verdens Ende spærret omkring roklubben, og begge indkørsler vil blive forsynet med skilte ”Gennemkørsel forbudt”.
Det forhindrer ikke adgangen til Jeres klubhuse – udover, at der ikke kan køres igennem.

Vi håber, I har forståelse for de gener, det kan medføre med trafik med bådetrailere osv på land såvel som trafik af robåde på vandet.
Vores deltagere bliver instrueret i at være forberedt på trafik af både, der skal ud og ind fra klubbernes broer rundt om hjørnet og vise hensyn.
Men det sikreste er naturligvis, hvis Jeres medlemmer også er forberedt på, hvad der foregår, så der kan udvises gensidigt hensyn. :-)

Vi håber, I vil informere Jeres medlemmer, så de er forberedt på, hvad de møder, hvis de tager ned til Verdens Ende den lørdag.
Vi er klar over, at regattaen falder sammen med Havnens Dag i lystbådehavnen, men da vores sydlige vendebøje ligger ved Vikingebadeklubben, kommer vores deltagere ikke helt ud til lystbådehavnen, så der burde ikke være mulighed for andre ’konflikter’ end datosammenfaldet.

Vi håber på godt vejr og en masse spændende aktivitet i og omkring Sønderborg Havn. :-)
Se mere om kaproningen her: https://www.sonderborg-roklub.dk/alssunds-roede-loever-2019

På regattaudvalgets vegne,
Johannes Andersen

SSK på Facebook